Benzemi nije bilo ni do čega, sve je odbio, zatim je ugledao sveti dres: Stali su mu pogled i dah...

Francuz od ovog ljeta igra u Saudijskoj Arabiji

Benzemi nije bilo ni do čega, sve je odbio, zatim je ugledao sveti dres: Stali su mu pogled i dah...

Admin Čaušević

Karim Benzema je samo jedan od brojnih poznatih fudbalera koji su ovog ljeta stigli u Saudijsku Arabiju i osvajaču Zlatne lopte na startu nove avanture ide sasvim solidno, međutim ipak se čini da mu uvijek nije sve po volji.

Benzema se povrijedio na utakmici protiv Al Wehde što znači da bi mogao pauzirati nekoliko sedmica pa i ne čudi zašto je bio poprilično neraspoložen nakon utakmice.

Jednog od najboljih svjetskih napadača najviše brine činjenica što bi mogao propustiti veliki derbi protiv Al Hilala pa nije krio svoje razočarenje kada je napuštao stadion.

Francuzu praktično nije bilo ni do čega, sve je odbijao, dok mu jedan od navijača pokazao dres zbog kojeg je zastao dah.

Oglasi

U pitanju je bio dres Real Madrida, a Benzema je odmah prišao navijačici te ostavio svoj potpis i blago se nasmijao.

Osvajač Zlatne lopte je za Real Madrid igrao oko 15 godina, tu je praktično proveo cijelu svoju karijeru pa i ne čudi zašto je posebno vezan za Kraljeve.

Inače, Benzema je prije nekoliko mjeseci pomalo iznenađujuće i odjednom napustio Real. Govorilo se da će ostati, ali je promijenio mišljenje.

Završio je iskusni golgeter u Al Ittihadu, a kao jedan od razloga je naveo činjenicu da dolazi u Saudijsku Arabiju gdje žive muslimani.

Bez sumnje jedan od najboljih igrača svijeta je već posjetio i svetu kuću muslimana poznatu kao Kaba i čini se da mu novi život jako odgovara.

Nedavno se našao i u centru pažnje zbog navodnog neslaganja sa trenerom Nunom Espiritom Santom poslije čega mu je odmah i dodijeljena kapitenska traka.

Inače, Benzemin Al Ittihad na startu prvenstva ima maksimalan učinak od četiri pobjede, a 35-godišnjak je svoj doprinos dao postizanjem gola, dok je dodao i dvije asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BillyPiton
Benz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi