Šok u Londonu: Mikel Arteta na ljeto preuzima jedan od najvećih klubova na svijetu?

Ovo se Topnicima neće svidjeti

Šok u Londonu: Mikel Arteta na ljeto preuzima jedan od najvećih klubova na svijetu?

E. Oštraković

Problemi na između Carla Ancelottija i predsjednika Real Madrida, Florentina Pereza su čini se dostigli svoj vrhunac, te se sprema promjena trener na kraju sezone.

Kako prenose španski meidji, Perez nije zadovoljan kako Real Madrid ove sezone igra, te je spreman napraviti promjenu trenera na ljeto.

Španski mediji tvrde da je glavni kandidat da zamjeni Ancelottija na klupi Real Madrida trenutni trener Arsenala, Mikel Arteta.

Perezu se nisu svidjele ni neke odluke koje je u posljednje vrijeme donosio trenutni trener Real Madrida, Carlo Ancelotti.

Za početak predsjednik Real Madrida italijanskom stručnjaku mnogo zamjera to što daje malo šansi za igru Marcu Asensiu i Ceballosu.

Oglasi

Real Madrid trenutno ima zaostatak od devet bodova za provplasiranom Barcelonom, a to je također jedan od problema za Ancelottija.

Ukoliko Ancelotti ne uspije izvući Real Madrid iz krize, jasno je da su velike šanse da će na kraju sezone biti otjeran iz kluba.

A kao glavnog kandidata za njegovog nasljednika španski mediji ističu ime Mikela Artete, koji trenutno radi sjajan posao u Arsenalu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španac je nakon dugo vremena doveo Arsenal na vrh Premiershipa, te se nalaze u borbi za titulu sa Manchester Cityjem.

U tri godine koliko radi kao trener tima iz Londona ostvario je 97 pobjeda u 166 utakmica, te je upisao 25 remija i 44 poraza.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosnaH
Hahahaha ..kakav Vic...
0 0
Bekson
Nije jedan od najvecih,nego dokazano najveci klub
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi