Vrhunac bahatosti i pretjerivanja: Odbili ići autobusom, pa tražili avion zbog 15 minuta leta

Željeli što prije doći u Madrid

Vrhunac bahatosti i pretjerivanja: Odbili ići autobusom, pa tražili avion zbog 15 minuta leta

Endin Čaušević

Nakon nekoliko sedmica pauze prije nekoliko dana nastavljena je sezona i u španskoj La Ligi, a aktuelni prvak Real Madrid uspio je slaviti na gostovanju protiv Valladolida sa 2:0, ali su nakon utakmice razočarali fudbalsku javnost svojim bahatim ponašanjem.

Real Madrid je uz dosta muke uspio pobijediti na stadionu Jose Zorrilla, a junak Kraljeva i ovaj put bio je Karim Benzema koji je u finišu utakmice zabio dva gola i donio tri boda svom timu.

Nakon utakmice igrači Real Madrida ekspresno su napustili stadion i bilo je jasno da žele što prije da se vrate svojim kućama, ali malo ko je očekivao na koji način će to uraditi.

Očekivalo se da će se ekspedicija Real Madrida iz Valladolida vratiti autobusom ili vozom kao što je to obično slučaj, ali ovaj put su imali poseban zahtjev koji se španskoj javnosti nije previše svidio.

Naime, iz Real Madrida su odbili mogućnost povratka kući vozom ili autobusom i tražili su da avion dođe na aerodrom u Valladolidu kako bi se s njim vratili u glavni grad Španije.

Avion koji košta oko 400 miliona eura ubrzo se pojavio u Valladolidu jer je udaljenost veoma mala između ovih gradova.

To je najviše i razočaralo javnost koja je poručila da su u Real Madridu bili previše bahati i da su pretjerali što su odbili da se vrate autobusom ili vozom kući i što su tražili da po njih dođe avion.

Tako su se oni u Madrid vratili zaista brzo jer let između ovih gradova traje svega 15 minuta, te igrači se nisu uspjeli ni opustiti u avionu, a već su bili na odredištu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, u Realu nisu očekivali takve kritike zbog ovog poteza. Inače, vožnja autobusom ili vozom od Valladolida do Madrida traje otprilike oko dva sata i to ranije nije bio problem Kraljevima.

Iz kluba nisu željeli da reaguju na kritike javnosti koje su dobili zbog ovog poteza, ali mnogi smatraju da su igrači željeli što prije biti kući sa svojim porodicama kako bi planirali novogodišnju noć.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pobjedili su zahvaljujući sudiji a ne Benzemi!Kao i u većini slučajeva!
2 14
Maxinjo21
O hl****e i straniceee
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi