6

Komentari (6)

user1676718007
Logično da žabae neće pričati o suđenju jer sve ide njemu u korist. A sinoćnji gol koji je poništen Atletiku, smradu žabarski?
Ramo Legenda
Pa hajvanu metar cojek bio u ofsajdu zato je ponisten! Znas li ti uopste sta je ofsajd? Jesi li gledao utakmicu uopste ili kmečiš iz navike
user1676316460
Jesi corav il nemas pojma sta je ofsajd????? pa covjek metar bio u ofsajdu snimka 5 x pokazala ??…aj ti gledat mini fudbal i grickaj kospice tamo nema ofsajda?? Hala Madrid el Campeonn???
Delegat
Ma on je sebe ugasio nije nikoga drugog , dvolicni smetljar
user1620593935
Isti ovaj Ancelotti je srao po Realu 2017 godine kada su ga sudije pokrale protiv Reala. Ancelottti je tada vodio Bayern. Mislio sam da je gospodin ali je licemjeran i patetican
@dn@n
Ma kako ugasio, eno Xavi sija i dalje ko lampa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.