8

Komentari (8)

Ecosport
Canal+ zna da nije go, a VAR niti 36 kamera sa utakmice ne znaju, odnosno nemaju pokriveno. Hahahahahaha odnosno možda imaju, ali nisu htjeli pokazati, lakše im je reći da nemaju dokaz da je go. Barça opet pokradena, navikli smo. Svakako je sezona za qurac, tako da ovo ništa ne bi značilo.
Adrian
Iz aviona se vidjelo da nije prešla, ali nema to kad je neko naviko 17 godina da ima sudijsku pomoć, pa danas skaču na svaku sudijsku odluku koja nije za njih.
user1620593935
Kakav je ovo penal za Real? Za isti ovakav kontakt, i za iznuđivanje penala, Saka nije dobio penal protiv Bayerna. Naravno, smrdljivom Realu ce se to uvijek svirati. Gdje je crveni za Camavingu? Rusi Yamsla kao zadnji igrac odbrane? Sta sad je zuti, a Araujo protiv PSGa dobije crveni? Real je jedini klub koji nikad nista posteno nije osvojio.
user1676120021
nece ti ni to donijet 3boda i titulu za barcu ako na svaki članak isto pises :‘(
NodzeRM
Veze ti nemaš!.
Ramo Legenda
Sinko kupi metar kabla i objesi se manje ce te boljeti
user1712651321
1.Camavinga nije bio zadnji igrac 2.Real je sve posteno osvojio jer i da je bilo propusta Real bi i onako dobio a sad i da nije bio penal Varcelona ne bi prisla realu. Hvala
RZ88
Ma ko je kanal plus ako nema gol tehnologije? Hahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.