Najlakše pitanje dana: Igrač kojeg kluba je mogao poslati zagonetnu poruku?

Crnina i jedan emoticon

Najlakše pitanje dana: Igrač kojeg kluba je mogao poslati zagonetnu poruku?

Admin Čaušević

Kako to obično biva u vrijeme panedmije koronavirusa igrači svoje nezadovoljstvo ili zadovoljstvo obično iskazuju na društvenim mrežama. 

Po prvi put otkako se igra La Liga protiv Real Madrida su na jednom meču dosuđena tri penala. Bilo je to na Mestalli protiv Valencije.

Carlos Soler je uspješno realizovao sve kaznene udarce te je potopio Kraljeve za ubjedljivih 4:1.

Dani Carvajal nije igrao zbog povrede, ali je pomno pratio susret. Nakon dosuđenih penala oglasio se na Instagramu indirektno signalizirajući nezadovoljstvo suđenjem.

Objavio je story sa crnom pozadinom i emoticonom sa lupom te nije teško pogoditi da se ova "zagonetna" poruka odnosila na sudije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, nekoliko minuta kasnije iskusni desni bek je izbrisao poruku, međutim "screenshotovi" su već napravljeni pa je prikrivanje tragova bilo potpuno besmisleno.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gallardo.la
Jao, najlakse pitanje dana
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi