Obrukali Real Madrid, sutradan im je isti taj Real donio suze radosnice na lice!

Kraljevi pokazali veličinu

Obrukali Real Madrid, sutradan im je isti taj Real donio suze radosnice na lice!

A. Čaušević

Veličina nekog kluba se pokazuje i van terena što je u četvrtak pokazao Real Madrid.

Kraljevi su u srijedu navečer senzacionalno izbačeni od niželigaša Alcoyano u Kupu Kralja, poslije produžetaka bilo je 2:1 za domaće.

Dan nakon velike pobjede igrače Alcoyana je na treningu dočekalo iznenađenje. Real je ispunio obećano i poslao dresove niželigašu.

Svi igrači Alcoyana su prije utakmice otkrili čije dresove bi željeli dobiti, a dan kasnije želja im je i ispunjena.

Luka Modrić, Karim Benzema i Sergio Ramos su bili najtraženiji s po tri dresa, dok su zatražena i dva dresa Tonija Kroosa.

Zatražen je po jedan dres Thibauta Courtoisa, Fede Valverdea i pomalo iznenađujuće Ferlanda Mendyja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi