Real Madrid ima spremno rješenje za eventualni odlazak Zidanea
Foto - EPA

Raul bi ga naslijedio

Real Madrid ima spremno rješenje za eventualni odlazak Zidanea

Midhat Šljivak

Zinedine Zidane još uvijek ima podršku rukovodstva Real Madrida, iako je klub u jako lošoj formi.

Kraljevi su ostali bez dva trofeja u samo nekoliko dana, ali Florentino Perez još uvijek daje podršku francuskom stručnjaku.

On nema dileme da će Zidane završiti sezonu. Naravno, može se desiti da Francuz da otkaz, a u tom slučaju Perez ima spremno rješenje.

Zidanea bi na klupi mogla naslijediti još jedna legenda. To je Raul Gonzalez, koji je trenutno na klupi Realovog drugog tima Castille.

Potražite više informacija na temu La Liga:

AS tvrdi da je on za sada jedino rješenje ako Zidane dobije otkaz i da se neće tražiti druge opcije.

Raul je svakako kandidat za preuzimanje klupe Kraljeva i on bi već od naredne sezonemogao povesti svoj nekadašnji klub u novu eru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
Kralj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi