Real Madrid ima lukav plan za dovođenje Hazarda
Foto: EPA

Žele Belgijanca na Bernabeu

Real Madrid ima lukav plan za dovođenje Hazarda

Endin Čaušević

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, ovog ljeta želi osvježiti ekipu sa nekoliko zvučnih pojačanja, a prva želja Kraljeve je Eden Hazard.

Fudbaler Chelseaja ponovo je zablistao ove sezone u kojoj je njegov tim osvojio titulu prvaka Engleske. Poznato je da već dugo vremena kraljevski klub "vreba" oko Belgijanca, ali čini se da su ovog ljeta u Madridu spremni da načine prvi ozbiljniji korak.

Kako prenose španski mediji Real Madrid je spreman da u zamjenu za Hazarda ponudi jednu od zvijezda ovog kluba. Navodno, radi se Garethu Baleu koji ove sezone ima velikih problema s povredama. Velšanin već dugo ima želju da se vrati u Englesku, a Kraljevi su spremni da je ispune.

Međutim, mnogo toga pita se i Chelsea koji čini se ne želi tek tako da pusti svog najboljeg igrača. Ono što je sigurno jeste da nas očekuje ponovo uzbudljiv prelazni rok u kojem je Florentino Perez najavio velike transfere.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi