Spektakl u Madridu: Poznati vjerovatni sastavi Reala i Intera

Okršaj u Ligi prvaka

Spektakl u Madridu: Poznati vjerovatni sastavi Reala i Intera

Endin Čaušević

Ljubitelji fudbala večeras mogu da uživaju u mečevima Lige prvaka jer je na rasporedu 3. kolo grupne faze.

Derbi večerašnjeg programa igrat se u Madridu gdje će Real ugostiti ekipu Intera. Ove ekipe nisu dobro počele sezonu Lige prvaka i razočarali su svojim rezultatima na početku takmičenja.

Inter nakon dva duela ima dva boda, dok je Real Madrid iznenađujuće posljednji na tabeli sa samo jednim bodom. Jasno je da večeras nemaju pravo na kiks i da će obje ekipe ići na pobjedu što nam garantuje pravi spektakl.

Zinedine Zidane i Antonio Conte imaju problema s sastavom zbog nekoliko povrijeđenih igrača, ali čini se da je trener Intera u dosta lošijoj poziciji.

Ipak, italijanski mediji su otkrili da se sastavi oba tima već znaju i da će Zidane i Conte na teren poslati najbolje igrače koje imaju na raspolaganju u ovom trenutku.

Vjerovatni sastav Real Madrida: Courtois, Lucas, Varane, Ramos, Mendy, Valverde, Casemiro, Kroos, Asensio, Hazard, Benzema.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav Intera: Handanović, D'Ambrosio, De Vrij, Bastoni, Hakimi, Vidal, Brozović, Young, Barella, Lautaro, Perišić.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč, a očekivano Real Madrid ima ulogu favorita. Kvote možete vidjeti OVDJE.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije