17

Komentari (17)

RZ88
Ma los Real ka*ina obicna. Nece nista osvojiti ove godine, dok jaca ekipa dodje pogube se.Barca pisa po njima ovu sezonu.
Adrian
Asensio samo golčine zabija.
ubnt2
@nakopitam Kad je Barcelona imala penal smradino a kad Real?
nakopitam
Igraju ljudi posteno, ne skrivaju igrace kamerama i kompjuterima, niti im sudija pomazu kao sto je slucJ sa ovim manjim klubovima. Zato im je Allah i dao da su najveci klub na svijetu. Svaka im cast
nakopitam
@PapaK radovan ti sina napravio.
PapaK
Bhalijanderu, na email se javi. Smradino.
Mora biti ili crveni ili penal za real.Svaka utakmica HAHAHAHAHAHAHA
nakopitam
Imaju kvalitet. Ne moraju krasti ko brucelona, da im sudije izmisljaju penale ili kriju igrace uz pomoc kamera.
PapaK
Mater ti j.bo svoju glupu. Kakve veze ima kamera sa situacijom na terenu, sve ti j.bem bHalijsko? Je li, pedofilcino bolesna?
Ecosport
Duvaj nam ga lagano. Evo -5 i u Sarajevu, a i u VARdridu
admiral1
Stignit ce to Real uskoro vama ce ostat samo da se nadate kao do sad
DamirT
Rece lik ciji je klub minimalno 3 Lige prvaka uzeo na prevaru. Suti i poklopi se bolan. Od one 3 LP u nizu su eventualno trebali uzeti samo 1. U svakoj sezoni su im sudije pomagale
RZ88
Jesi iskompleksiran frajer a predsjednik lige navijac reala sve im se stima a opet gledaju u guzicu velikanu iz Katalonije. Pozdrav za pacenika uz pjesmu isplaci se bit ce ti lakse.
Mostarac94
Prvo pol za zaborav, drugo idealno, samo ovako nastavit, Vamos Real
burazengija
Pa i prvo je bilo ok imali su sansi, sve u svemu su odigrali kvalitetnu utakmicu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti