Real Madrid je ipak spremio spektakularno pojačanje za januar?

Uključili se u utrku za zvijezdu Lyona

Real Madrid je ipak spremio spektakularno pojačanje za januar?

Otkako je Cristiano Ronaldo otišao iz Real Madrida, ovaj klub nije doveo niti jednu pravu zvijezdu koja bi mogla dostojno zamijeniti Portugalca, a to se odrazilo i na rezultate.

Međutim, izgleda da su u Realu odlučili da nadoknade propušteno u augustu, pa su spremili bogatu ponudu za zvijezdu Lyona Nabila Fekira.

Kako pišu inostrani mediji, Real je posljednji koji se uključio u borbu za sjajnog francuskog ofanzivca koji bi trebao koštati više od 60 miliona eura. Toliko su navodno nudili Arsenal i Liverpool, ali je tada predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas odbio ponude.

Osim pobrojanih klubova, interes za Fekira su u posljednjih godinu dana pokazali i Chelsea, Barcelona, Bayern i još neki klubovi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nabil Fekir (25) je za Lyon debitovao 2013. i od tada je u 170 nastupa zabio 64 gola. Ove sezone je u 16 nastupa za Lyon zabio šest golova dodavši i četiri asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi