9

Komentari (9)

user1614932756
Ma to je sad fazon ovi novokomponovanih zvijezda docu dzaba al daj meni kes i mom menandzeru sto bi dao za transfer
MaDaj
Americki stil, mada kada bolje razmislim tako i treba… bolje da oni zaradjuju nego klubovi… pazi molim te u ovom slučaju nećemo da prihvatimo 170 miliona Malo je … ma marsh upm… prihvatitcete racku za godinu… i ako ga Real plati 150m njemu i menadžeru NEKA!! I treba !! Samo da neda pohlepnim klubovima !!!
MaDaj
Obožavam ovo kad neko kaže “prelazi djaba” da možda je besplatno sto se tiče kluba iz kojeg odlazi ali mogu zagarantirati da će igrač tražiti 50 miliona za potpis, i još 50 agent … fakat pogledaj samo slučaj hallanda za Chelsea, agent tražio 46 miliona a igrač platu od 825,000 sedmicno (250 milliona isplaćeno do kraja ugovora) ako je to djaba ja sam chuck norris
user1629056604
Sto se mene tice naj bolja varijanta Sljedece godine FREE
Fareus1921
Sigurno prelazi sljedeće godine u Real besplatno.Po meni pomalo riskantan potez PSG-a s obzirom da su mogli nešto zaraditi na njemu.
Coru
Ma psg ce halalit 200.mil. samo da osvoje ligu prvaka. Onda vi jos I zaradili. Meni. Nejmar I On . Jos malo srece I to je to.Znam lopta je okrugla hiljadu konbinacija al et, nikad se ne zna.
miki30
Pametan potez. Sledeće sezone đzabalama.
DamirS
Nije sigurno džaba. U njemačkim medijima su "iskopali" podatak da će Mbappe dogodine tražiti 100 mil. eura od Reala na ruke, jer dolazi besplatno.
Mahatma.Barbie
Nek sad daju 50 milki za nekog stopera. Valja igrati kompletnu sezonu sa Nachom, Militaom i Alabom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.