8

Komentari (8)

luks-02
Morali bi prvo prodavat i tek onda kupovat.Sad jim neče niko dat za igrače tolio-koliko su računali, da če dobit.
Hooruk
Ima logike. Pa zar ste zaboravili najveci transfer reala - uefa. To im je bilo najskuplje pojacanje a ugovor je bio potpisan na tri godine uz opciju produzenja na neođeno ukoliko se ne uvede VAR, ali posto je VAR uveden ugovor je završen nakon tri godine pa sad real mora nova pojacanja da dovodi.
Hooruk
A tu si pacove, dezurni realov branilac. Kako si me samo procitao ,svaka cast. Hajd nemoj se ljutit jebote real uefadrid
HariS1110
Hooruk, za koga navijas, pa ti je krivo sto real dere svima guzove. Al priznaj!
Hooruk
Pa nisam bas ni vidio nekog deranja, a nema s moje strane krivnje , ja sam samo rekao kako stvari stoje a to je kod vas pojedinih izazvalo krivnju ali istina i djeluje na takav nacin.
ArminA
Ma cista glupost,mnogi klubovi dovode igrace kako hoce a sad je kao problem Real koji je u plusu 500 mil najmanje ...
Balans
Čudno mi to, nisu nešto trošili u zadnje vrijeme.
Mase007
Apsolutne gluposti. Ljudi 5 godina nisu igraca doveli kako treba a uz to su prodavali. Tako da ne pisite vise gluposti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.