11

Komentari (11)

Galacticosi
Iskreno: tanak je ove sezone
Manager
Ma dobro je sve
user1682631652
Znao je odigrati odlicno, ali ove sezone Bicakcic je za njega Baresi
Manager
Čauš svojim člancima pokusava narusiti atmosferu u redovima Reala i tako pomoci Barceloni da stignu zaostatak za Realom i osvoje titulu prvaka Spanije. :D :D :D
Manager
Čauš vojnik Barcelone :D
Realno01
Ma ovaj cijeli jadni portali je takav.
user1708040072
Caus je ona gumena stvar na navlacenje...
Babuba
Nevjerojatno kakav je ovo debil,svaki dan se Real raspada a Farsa raste, samo što je stvarno stanje stvari malo drugačije na terenu.
Manager
Pa znas kako najaktivniji su 2 Čauša E. i A. od piskarala na portalu a obojica "djeca Blaugrane" :D .. al bas ono djeca.. djecija navijanja u clancima.. bez imalo objektivnosti i totalna pristranost.
Manager
Nije stanje samo 'malo drugacije' nego je sasvim suprotno onome sto oni pisu i o Realu i o Barceloni. Ali sta ce ne znaju bolje. Ne znaju da istina oslobadja. Da iskrenost cijene cak i neprijatelji.
koraj
Caus iskoristio priliku da spomene modrica...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.