Zbog Ancelottija odlazi Realov vojnik: Igra za "siću" i radi šta mu se kaže, a sad mu je dosta svega

Osjeća se iznevjerenim

Zbog Ancelottija odlazi Realov vojnik: Igra za "siću" i radi šta mu se kaže, a sad mu je dosta svega

Admin Čaušević

Cijelu igraču karijeru je član Real Madrida. Vjerovatno ne postoji lojalniji igrač u svlačionici Kraljeva. Nikad nije napravio niti bilo kakav skandal, ali u posljednje vrijeme je počeo da se osjeća odbačenim i odlučio je da napusti Kraljeve.

Izgleda da Carlo Ancelotti gubi određene konce u svlačionici Real Madrida pošto je sve veći broj nezadovoljnih igrača što zbog statusa u timu, što zbog minutaže, što zbog neplaniranih izmjena.

Ako je vjerovati pisanjima španskih medija glas je odlučio da digne i "dobri duh" svlačionice te dugogodišnji lojalni Realov vojnik koji je kod svakog trenera radio šta mu se kaže.

Nacho Fernandez je jedan od rijetkih igrača u modernom fudbalu koji cijelu karijeru igra za jedan klub. Prošao je sve omladinske selekcije Reala, a od 2012. je član seniora Kraljeva.

Zbog silnih zvijezda nikad nije bio u prvom planu, ali bi svaki put kad bi se to tražilo od njega svoje zadatke ispunjavao na vrhunskom nivou.

Oglasi

Međutim, izgleda da je i tome došao kraj. Prema tvrdnjama Athletica kod Nacha se počelo pokazivati nezadovoljstvo, a odnosi sa Ancelottijem su poprilično zategnuti.

Navodno se Španac osjeća frustriranim zbog posljednjih odluka Ancelottija da Nacho bude zamijenjen svaki put kada Realu stvari na terenu ne bi išle po planu.

Te upravo iz tog razloga Nacho ne osjeća da mu Ancelotti vjeruje kao što je to bio slučaj ranije te ozbiljno razmišlja da na kraju sezone promijeni klub za kojeg igra cijelog života.

Iskusni defenzivac spada u grupu fudbalera koji iz sezone u sezonu potpisuju jednogodišnje produženje, baš kao Luka Modrić i Toni Kroos.

Ovom 34-godišnjaku će ugovor isteći na kraju sezone, za sada nema naznaka oko produženja te su velike šanse da će Real ostati bez istinskog klupskog vojnika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, za razliku od većine igrača, Nacho je uvijek igrao za mnogo nižu platu, trenutno zarađuje oko 150.000 sedmično, poređenja radi tri puta manje od Modrića i Kroosa.

Međutim, to mu nikad nije smetalo te je vrlo rado potpisivao nove ugovore, ali izgleda da je i toj ljubavi došao kraj. Osim ako Ancelotti ne ispravi stvari u narednim mjesecima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
Čauš svojim člancima pokusava narusiti atmosferu u redovima Reala i tako pomoci Barceloni da stignu zaostatak za Realom i osvoje titulu prvaka Spanije. :D :D :D
2 2
user1682631652
Znao je odigrati odlicno, ali ove sezone Bicakcic je za njega Baresi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi