Real Madrid nudi trojicu igrača Manchester Unitedu za Paula Pogbu

Zidane želi veznjaka Crvenih đavola

Real Madrid nudi trojicu igrača Manchester Unitedu za Paula Pogbu

Endin Čaušević

Pred Real Madridom je veliki posao u ljetnom prelaznom roku jer je Zinedine Zidane najavio da će napraviti dosta promjena u igračkom kadru.

Kraljevski klub je dominirao u Evropi prethodne tri sezone, no ove sezone su totalno podbacili. Zinedine Zidane je pristao da se vrati na klupi Kraljeva nakon što je dao otkaz na kraju prošle sezone.

Međutim, francuski stručnjak je priznao da je svjestan da je pred njim dosta posla i prije svega potpuna rekonstrukcija ekipe na kraju ove sezone.

Sigurno je da će dosta fudbalera napustiti Real Madrid na kraju sezone, a Kraljevi imaju već spisak želja koga žele dovesti. Između ostalih, tu je i Paul Pogba za kojeg je Zidane pokazao veliki interes.

Sigurno je da će Real pokušati dovesti Francuza, ali u Unitedu ne žele tako lako da ga puste. Novac im nije toliko bitan jer žele da im Real pošalje nekoliko fudbalera u zamjenu za Pogbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Engleski mediji prenose da su Kraljevi spremni da se odreknu čak četvorice igrača kako bi doveli Pogbu, a to su Gareth Bale, James Rodriguez i Toni Kroos.

Naravno u tom slučaju bi njima United morao dodati nešto novca, ali ukoliko je to tačno sigurno da Crveni đavoli ne bi imali ništa protiv jer bi dobili nekoliko strašnih pojačanja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamic14
Ja mislim u paketu dolazi i luka modric ??
3 0
*p!p!t@*
Novinar mijenjaj dilera
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi