Real pred igrače izašao sa ponudom uzmi ili ostavi, dvojica nisu pristala potpisati
Foto - EPA

Samo je Modrić rekao 'da'

Real pred igrače izašao sa ponudom uzmi ili ostavi, dvojica nisu pristala potpisati

Midhat Šljivak

Madridski Real odlučio je da što prije završi sve dileme oko novih ugovora sa igračima kojima saradnja ističe na ljeto.

Luka Modrić, Sergio Ramos i Lucas Vazquez su od 1. jula slobodni igrači, a za sada je samo Modrić pristao na produženje saradnje pod uslovima koje je postavio klub.

Iskusni hrvatski veznjak odrekao se mnogo veće cifre koju je mogao dobiti negdje drugo i u Realu će igrati za 'siću', a produžetak saradnje za godinu dana bi trebao uskoro postati služben.

Međutim, kapiten Sergio Ramos i Lucas Vazquez još uvijek nisu prihvatili ponudu. Za sada su mnogo bliži odlasku iz ekipe i to bi se na kraju vrlo lako moglo desiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rukovodstvo Reala je pred ove igrače izašao sa ponudom uzmi ili ostavi. Samo je dakle Modrić pristao na uslove koji mu donose mnogo manju platu, ali on je u proteklim mjesecima isticao da je novac najmanji problem i da želi ostati u klubu.

Ramos sa druge strane je velika želja mnogih klubova. Posebno se povezuje sa PSG-om i neće biti iznenađenje ako na kraju napusti kraljevski klub nakon deceniju i po.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Postoje igrači kojima novac nije sve u životu
0 1
lav.junior99
Ostat ce El Capitano
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi