Real Madrid odustao od buduće zvijezde svjetskog fudbala

Ne žele da plate klauzulu

Real Madrid odustao od buduće zvijezde svjetskog fudbala

A. Čaušević

Real Madrid će ovog ljeta potrošiti ogroman novac na nova pojačanja, međutim u kraljevskom klubu ne planiraju trošiti tek tako. 

Jedan od najtraženijih mladih igrača današnjice je sigurno ofanzivac Benfice Joao Felix kojeg kako sada stvari stoje od sljedećeg ljeta nećemo gledati na stadionu Santiago Bernabeu.

Ugledna Marca piše kako je Real odustao od Felixa jer nema namjeru aktivirati klauzulu u iznosu od 120 miliona eura.

Mladog Felixa porede sa sunarodnjakom Cristianom Ronaldom, a od ranije su za njegove usluge još zainteresovani Juventus, Borussija Dortmund i Manchester United.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Felixa zastupa Jorge Mendes te će mu uzimajući sposobnosti ovog menadžera 19-godišnjeg fudbalera sigurno očekuje sjajan transfer.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi