22

Komentari (22)

user1620593935
Ja sam veliki fan Reala ali priznajem da me dosta puta bude sramota sto navijam za klub koji sudije guraju vec 35 godina tj. od kako znam za sebe.
Realno01
Hahahaha ma nisi ti ni F of fana
Ramo Legenda
Ti si veliki majmun
Blancos
Ma ti si veliki bolesnik jarane hahahah
user1708040072
Svaki put protiv reala pise i kao sad realovac hahha... Klicko je za tebe efendija...
user1666065968
I glupi klicko se opametip
Klicko2
Sinoć kad sam ti ležao pored mame,onako pričamo,zapalili cigaru,spavao si ti,poslije "posla" koji smo obavili,govorim ja njoj što meni ovo treba?I neću rekoh sam sebi a i njoj...
user1666065968
Ipak se nije opametip....glupan ostaje glupan
user1666065968
Jbte vi sve znate...sta bi bilo da ste inteligentni....tako glupi a baratate milionima i to tudjim. Ovo je samo fudbal i ako ne znate uzivati onda ne komentirajte tako glupo!!!!!
ubnt
Prije 20tak godina u prostorijama Sadaka FCa doslo je do susreta Negreire i predsjednika bankrot kluba. Nakon tog sastanka sistematski je sudijska organizacija pomagala ovom odvratnom klubu a za uzvrat su im uplacivani veliki iznosi. Ovo je najsramotniji kriminal u historiji svih sportova. I danas veliki broj sudija pomaze ovu sirotinju. Negreira ce ostagi upisan zlatnim slovima u historiji kriminalaca iz Kitalonije.
user1620593935
Prije 10-ak godina grad Madrid je otkupio od Reala trening centar za 550 milijuna eura. Toliko je iznosio dug Reala. Tim novcem Real je pokrio dug, a već sljedeće godine grad Madrid prodaje nazad Realu trening centar za simboličan iznos od 1 eura. O toj temi je pričao i Beckenbauer koji je prozivao Angelu Merkel zašto Njemačka pomaže Španjolskoj koja je upala u recesiju kada Španjolska država tim novcima sanira financijske dugove Reala. Real nije najodvrataniji klub na svijetu samo zbog suđenja nego i zbog ovih "sporednih" stvari.
Amansio
Ma možda bih odgovorio ali čemu
PitBull1921
Amansio, ovo je živa istina što je čovjek reko, guglaj.
Ramo Legenda
Kake veze ima tvoj nos i klickin pakas
Amansio
Hajmo redom google nije relevantan izvor ja mogu postavit vjest toliko o tome. Dva real je pristupio rebrendiranju imena, otvorili prvi sportski park. Tri dovukli novog sponzora na delresovima mjesto Teka. Četvrto sportski kompleks nije prodat već iznajmljen bio obljepljen kojekakvim reklamama, sluzio za evente od kulture do sporta. Peto preko firme Pereza dobili readaptaciju prostora gdje je broj iznamljenog prostora udvostručen, te vraćena dugovanja klubu od posuđenih i prodatih igrača. Dizanje hipotekarnog kredita u pomenute investicije odnesno reprogamiranje. Onda polovni genije došao dovuko novac od arapa ovih onih tv prava i eto. Tko brani barsi da uradi isto. Sad sto su ove stvari bile prnaplaćene, zatim reprogramiranje kredita dato za đaba grad je stao iza toga u čemu je problem. Ovi uvlace privatan novac u klub kao inekcije nikom nista.
user1676235346
Bravo on nema mozga da to skonta nego pise sta procita prvo tipicni Barcin fan sce im smeta kad su nula od kluba
PitBull1921
A znaš li koliko mene boli ***** za tvoje mišljenje, baš si useru167.. relevantan da mi potvrdiš i da ti povjerujem u to što kažeš, dođu 15 likova iz Reala opravdaju Real, pa što vas neko drugi ne opravdava, samo mi simpatizeri Reala hvalite Real, baš čudno, baš zanimljivo i baš validno, nema šta.To je isto sad, genocid u Srebrenici ne opravda samo Srbija i Republika Srpska, baš čudno tako da boli me čitav za vaše mišljenje, zato sam čak pristalica socijalizma, mišljenje je jedno i zna se čije je bilo a danas ko prkno, svako ga ima...
PitBull1921
vi simpatizeri* *ne priznaje*
Amansio
Kad sam vidio nik shvatio sam s kim imam posla kockasta glava, repetirane obrve i vjerojato sričeš dok pišeš.
Klicko2
Selam i pozdrav svima osim rame legende.Ramo ide u džehenem
Madridista
Šampionski, rutinski. Katalonska sirotinja sa suzama u očima traži eventualne greške u korist reala....
PitBull1921
Respect Realu!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.