Pobjeda u Superkupu Španije protiv Atetica

Real Madrid osvojio prvi trofej u 2020. godini!

18

Komentari (18)

ArminA
Ovaj F_C_Barcelona_ na aparatima. Poslje el Clasica nije se javljao sedmicu dana i taman kad se poceo javljati ono opet prc. Haj Vozdra ljudino ,mene bi bilo sramota ista komentarisati .
YouTalkinToMe
I opet realovci o sudijama, štimanju, namjestanju. Umjesto da se poklope kad god se spominju sudije i stimačina.
Nele.
Dok je Zidana bice i trofeja ako Bog da.
F_C_Bracelona_
Dok je pereza i para bit će trofeja u to nesumljaj.
jugjejedan
brate,navijač sam Barce ali Real je jači od Barce i dobro ih je nadjačo,ZINEDINE ZIDANE RESPECT RESPECT RESPECT!nevjerovatno šta čovjek radi!
andi
ZINEDINE ZIDAN,sve tri titule uzmi,,Allaha ti...
ubnt
Valverde ! Ušao u legendu sa 20 godina !
IMPERATOR
Oj Valverde kopačku ti ljubim!
F_C_Bracelona_
Promijenili format takmicenja da bi oni osvojili kup jednom u 20 godina.
Kockasecera
Ne javljaj se ti, poslije ElClasica 5 dana nisi ostavljao komentare, i kakve veze ima format, ispali ste i to je to.. Real je najjaci.. Bez Benzeme, Hazarda, Bale-a, Asensia..
F_C_Bracelona_
Real je bio najjači u kupu to niko neosporava i na to im treba čestitat. Imaju lijepu šansu i La ligu osvojit.
ubnt
Bruceloza , nemoj se sramotiti ! Smiju ti se ! Isprdaju te s tvojim riječima ! Nigdje veze to sto pises , sto i sam znaš !
Dino_2000
@F_C_Bracelona_ Gotovo je jarane sto se tice Barcelone sto si uzivao,uzivao si, sad se polako opusti i narednih sto godina gledaj opet dominaciju Reala.
F_C_Bracelona_
Dino_2000 volio bi vidjet tu dominaciju, al ako može samo bez sudija.
andi
ima var,ako je iko imao sudije to je Barsa,sad bi razvalili var da mogu..Ligu šampiona su uzeli na sudije,a šta tek penali u ligi šampiona i crveni kartoni saćuvaj Bože.
F_C_Bracelona_
hahahaha koji si ti paćenik sve to što si rekao se odnosi na real, pogledaj 3 LP real kako su osvojene na golove iz ofsjada bayernu, penali u zadnjim sekundama utakmica npr protiv juventusa itd najveće krađe fudbala cijeli svijet vidio i imaš hrabrosti se još javljat. VAR da je postojao osvojili bi onu stvar između nogu.
Nele.
Fakat, ne zovu ih djabe uefalona, nema ko se nije zalio na sudjenje protiv njih, Inter, Milan, Celzi...
F_C_Bracelona_
uefamadrid pokrali pola evrope ni stida ni srama, gyzica i obraz isto
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.