7

Komentari (7)

m1987
Ovaj čovjek je najveći majmun u svijetu fudbala... Nema ni malo savjesti, plaćaju ga ljudi 600k sedmicno i neće da se potrudi ni sekunde. On krivi navijače, a ustvari on je krivac. Realno u kom klubu bi navijači dozvolili da poziras s natpisom Vels...Golf...Madrid :( Da se vise trudio siguran sam da bi bio u top 5 fudbalera danasnjice
Ivica_Osim8
Ma kakav Real i navijaci pozeri s mobitelima,fukare bolje od njih, sto je majmun placaju ga ne mora nista raditi, majmuni su ovi sto ga placaju,a ne on
Nele.
A sta kreten dobija osim para. Ostat ce upamcen ko gnjida posljednja i gdje ce igrat poslije Reala, nece dvije godine odigrat utakmice? Glupan.
m1987
Ocigledno ti nemas pojma o fudbalu. Sreca pa ne znas da igras, jer bi i ti tako cjedio neki klub...
m1987
Bas tako...valjao je jedino prve dvije godine i u mecu protiv liverpoola 2018, a placen je 100m i masnu platu
PeppermintSA
Frajer je dao puno Realu. U 170 utakmica 80 golova, uključujući brdo golova odlučujućih golova u finalima. Kad je igrao kidao je. A uvijek je nekako bio na marginama. Realno ga klub nije ispoštovao. Ne računaš na frajera, eventualno mu daješ minute na kapalju, ali ga odbiješ prodati i samo napuhavaš priču kako ne želi da ide.
m1987
Pa rekao sam 2 godine i nakon toga utakmica protiv liverpoola... Kako ronaldo nije bio na marginama to dovoljno govori
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.