Real Madrid priznao da je napravio veliku grešku!

Nisu htjeli prodati Balea

Real Madrid priznao da je napravio veliku grešku!

E. Škorić

Real Madrid priznao je da je napravio veliku pogrešku u vezi velškog krilnog napadača.

Bale je bio dogovorio ogroman transfer u Kinu gdje bi zarađivao i milion funti sedmično, ali Real Madrid je u posljednjem trenutku i to poslavši elektronsku poštu prekinuo dogovr i na kraju odlučio da zadrži Balea.

Niti je Bale dobio priliku da zaradi milion funti sedmično niti je Real dobio tada dogovorenu visinu odštete, a uostalom, posljedice su bile užasne. Bale je ostao u Realu, ali više to nije bio isti igrač. Potpuno se isključio, kao da je samo čekao da sezona prođe.

Uprava Reala navodno je sada priznala da je napravila veliku grešku jer je 31-godišnjaka spriječila da pređe u Jiangsu Suining prošlog ljeta, odakle bi Bale čak mogao doći i u Inter s obzirom da te klubove vode isti ljudi.

Bivša zvijezda Tottenhama započela je samo 14 utakmica u svim natjecanjima prošle sezone, a odigrala je samo dva meča od povratka nogometa u junu. Također, propustiće večerašnji revanš osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imao sam osobni razgovor s njim. Tražio je da ne igra protiv Cityja. Ostalo ostaje između mene i njega, ali on je rekao da ne želi igrati", kazao je trener Reala Zinedine Zidane.

Na pitanje o igračevoj budućnosti, Francuz je odgovorio: "Ne znam. Sada je igrač Real Madrida. To se nije promijenilo. On je naš igrač. Poštujem ga kao i sve druge igrače".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
Ovaj čovjek je najveći majmun u svijetu fudbala... Nema ni malo savjesti, plaćaju ga ljudi 600k sedmicno i neće da se potrudi ni sekunde. On krivi navijače, a ustvari on je krivac. Realno u kom klubu bi navijači dozvolili da poziras s natpisom Vels...Golf...Madrid :( Da se vise trudio siguran sam da bi bio u top 5 fudbalera danasnjice
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi