4

Komentari (4)

Untouchable
Dobar u napadu, prosjek u odbrani. Cuj zeli zagarantovano mjesto, to se treba izboriti a ne unaprijed zahtjevat i to poslje jedne “solidne” sezone momak bi vec zahtjeve postavljo. Vozdra takvima
YouTalkinToMe
Ovo je dokaz da je zidane taraba od trenera, ovakvu igracinu ne zeli u timu. Predobar posao za inter.
BobPaisley
...zato je Quique Setien znalac :D...mada slazem se,ovaj malac je bio odlican u Borussiji,ali to je bila jedna dobra sezona,niko ne garantuje da ce takav biti i sljedece,a pogotovo u nekoj drugoj ligi,Bundesliga je kamilica u odnosu na Englesku,Spansku pa cak i Italiju.
YouTalkinToMe
Ja nisam setina ni spomenuo niti kada rekao da je strucnjak, mada je veci strucnjak od tebe koji si umislio nakon izlaska iz misije rupe da si najveci znalac. Hakimi je provjeren igrac, mlad i uspjet ce u svakoj ligi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.