Dolazi ljeto, Real sprema velike promjene: Krenut će od lijevog beka

Marcelo i Mendy nisu zadovoljili

Dolazi ljeto, Real sprema velike promjene: Krenut će od lijevog beka

E. Škorić

Madridski list Marca tvrdi da će Real Madrid uveliko mijenjati tim tokom ljeta.

Čelnici Reala shvatili su da su promjene neophodne kako god se završi ova sezona, pa ćemo tokom ljeta vidjeti značajne promjene u igračkom kadru kraljevskog tima.

Doći će do promjene igrača na nekoliko pozicija, a najizvjesnije je da će Real tražiti novog lijevog beka. Marcelo bi mogao otići jer on je odavno izgubio svoje mjesto u sastavu, a Ferland Mendy nije u potpunosti ispunio očekivanja, iako je znao imati dobrih partija ove sezone kao prvi bek.

Koga namjerava klub da kupi? Jedna od želja je Sergio Reguilon. Real ga je prošlog ljeta prodao Tottenhamu za 45 miliona eura, ali sada bi ga najradije vratili. Svjesni su da je prodaja bila greška, baš kao što je to bio slučaj i sa Theom Hernandezom, koji briljira u Milanu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Još dvojica igrača koji su privukli pažnju Madriđana već u klubu su Fran Garcia, krilni igrač koji je trenutno na posudbi u Rayo Vallecanu i Miguel Gutierrez, koji je trenutno u Castilli.

Real je trenutno drugi u La Ligi, a nakon pobjede nad Alavesom primakao se vodećem Atleticu na "samo" četiri boda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dasler
Mislim da bi sa Alabom rijesili problem. Iskusan LB, koji pored te pozicije igra solidno i na drugim.
4 2
dinass
To je jedna od najvaznijih pozicija u Realu i tu je uvijek igRao najbolji bek na svijetu.Dok to opet.ne bude tako Real nece imati rezultate
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi