12

Komentari (12)

Jahic
13 od ovih 15 golova su milimetarski ofsajdi, hajvani jedni ćoravi, pi**a vam materina glupa
ubnt2
@Adrian @Mostarac94 Pogledajte na yt Real Madrid 2013-2018 robbery i sve će vam biti jasno.Lik se zove iGoal Supera, samo pogledajte, slika govori više od 1000 riječi.
Adrian
I ne ocekujem od tebe nesto pametno.
user1620593935
Realu je sudjeno ubjedljivo najvise penala u zadnjih 15 godina. A vecina njih je poklonjeno. Ove sezone je jos veca razlika, Realu svirano 11, a Barci 1. Ronaldo je izveo najvise penala u povijesti lige iako je Messi igrao u Barci 20 godina. Real je kancer fudbala. O ligi prvaka gdje su svakoga pokrali necu ni da govorim.
Mostarac94
Imate +8 i opet placete hahahahah sto se penala tice samo se sjeti 2015/2016 kad je barca imala 19 penala u sezoni samo u ligi tako da pst
user1620593935
Adrian, Barca ne moze proci grupu odkad je Messi otisao. A cim je VAR uveden Barca je igrala polufinale LP, a prije VARa su ispadali u cetvrtfinalu A Real je prije VARa osvojio 4 LP u 5 godina, a nakon uvodjenja VARa 1 LP u 4 godine hahah spominjes gol iz ofsajda lewe protiv reala a neces spomenuti da mu je sviran nepostojeci ofsajd prije toga, a izasao je sam na golmana. Interesantno je kako si skroz ignorisao crveni vidala u toj utakmici i oprastanje crvenog casemiru i da je casemiro asistirao ronaldu za gol iako nije ni trebao biti na terenu. U produzetku ronaldo daje jos 2 gola iz ofsajda. Nevjerovatno kako su ih pokrali
Adrian
Jao Messi otisao, mojne me tog argumetna zivota ti, ispadali jer su nesposobi bili, vama su uvijek sudije krive za sve. Bez penala i nisu prolazili PSG 2017, a onda Juventus 3-0 u Torinu i 0-0 u Barceloni jer nije bilo penala za takozvanog GOAT-a, taj isti Juventus, Real pregazi 4-1 u finalu bez penala, nevjerovatno jel tako. Crveni Vidala, šta je problem imo je već zuti, dobi drugi i cao. Isto kao da je Bayern vodi 0-3 pa ih pokrali, jesi zaboravio da je Real dobio prvu. Real je osvajao 3 puta za redom Ligu prvaka jer je imao najboli tim u Evropi i to je cinjenica, Barcelona je bila nesposobna i to je cinjenica isto, imaju 3-0 protiv Liverpoola u polu finalu iz prve utakmica a izgube 4-0 drugu, jesul i tu sudije krive, sto Barcelona se nije vidla na terenu, imali su Messia tad pa sto nisu prosli, Suzrez je bio tu, svi glani, Alba, Rakitic, Ter Stegen itd, jer Messi nije sposoban sam da osvoji za svoj tim, treba pomoc kao i uvijek.
cccccc
Šta je problem? Barca 15 godina prolazila grupu lige prvaka, a kada je Messi otišao 2x ispadaju u grupi. A što Ronaldo nije osvojio ligu prvaka sa Juventusom? Logično, jer tamo nije imao penale, golove iz ofsajda kad god nije išlo kao u Realu. To je taj takozvani GOAT hahaha Real pregazio Juve 4-1 u finalu? Ja i šta sad? kako su došli do toga finala? To ja pitanje... Ustvari nije, jer svi znamo... Crveni Vidala, šta je problem? Čovjek je dobio drugi žuti za start na loptu i jer nije ni dodirnuo igrača Reala i to tebi nije problem? Baš si objektivan, a Caesmiro za 5x gori faul ne dobije drugi žuti , a to se desilo 2 minute poslije tog crvenog za Vidala. I koji to igrač ne treba pomoć suigrača da osvoji trofej? Koji igrač ikad je neki trofej osvojio sam? Pratim fudbal barem 15 godina ali to još nisam vidio...
Adrian
Kad je VAR dosao u ligu prvaka Barcelona dva puta za redom zavrsila takmicenje u grupi, Real prosle sezone uzeo titulu. Uvijek vracate na mec sa Bayernom u cervrtfinalu 2016/17, Real prvi meč dobije 1-2, u revansu Bayern povden iz penela, da tako je iz penala gdje je Robben pao kao pokosen, Ronaldo izjednaci, rezultat kojim Real ide dalje, onda Ramos autogol, Lewandowski ofsajd, tako da ne bi ni doslo do porodzetaka.
Ecosport
Papane, Barca je u ligi Evrope jer je Messi otišao. Dok je Messi bio tu, ni sudije vam nisu mogle dovoljno pomoći. STFU
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.