7

Komentari (7)

Gvardijan
@BillyPiton ja uzivam u fudbalu,postujem sve klubove a vi svi koji mislite da ste navijaci na daljinu,a nikada niste uzivo pogledali utakmicu tog kluba za koji kao navijate,zanosite se i dalje.Za razliku od vas ja sam sve klubove iz LaLige gledao uzivo pune 2 godine.
Gvardijan
Gospodski za razliku od igraca Reala koji se kao ismijavaju Barceloni.Iako sam neutralan sto se tice ove dvije ekipe sada mi je zao sto im Barcelona u ovoj zadnjoj utakmic na Bernabeu i nije dala 7 - 8 golova sto je i realno mogla.
user1619557757
Neutralan a zao ti sto nije dala 7, 8 golova?
BillyPiton
Gvardijan
Bas tako .Neutralan jer ja navijam za Levante jer sam ga pune 2 godine gledao uzivo a i zbog maseg rahmetli Murata Sarana koji je ramo ostavio dzbik trag,ali ne volim nadmenost i bahatost.Isto bi to rekao i za Barcelonine i sve istale klubove i igrace kada se bahate.
Gvardijan
Izvinjavam se na greskama u pisanju.
Amansio
Razumijem ja tebe drugar i ja bih drvlje kanenje da znam da ce opet bit 3:1 u finalu samo sad se nećete moći vaditi na Krausa. Uživaj vjeruj igrači to malo rade radi hajpa, a što se gospodštine tiče santijako je pljesako ronaldinju ovi nikad ni jednom igraču reala toliko.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.