Gospodski potez Barcelone nakon što je Real Madrid postao prvak Španije

Katalonci se oglasili

Gospodski potez Barcelone nakon što je Real Madrid postao prvak Španije

Endin Čaušević

Barcelona nije uspjela ove sezone pružiti otpor Real Madridu u borbi za titulu prvaka Španije.

Real Madrid je danas i matematički osigurao titulu prvaka Španije nakon što je na svom terenu sa ubjedljivih 4:0 savladao Espanyol.

Za kraljevski klub je ovo bila 35. titula prvaka Španije, a mora se priznati da su do nje došli lakše od očekivanog.

Real Madrid nije ove sezone imao ozbiljnijeg rivala u borbi za titulu i već je nakon prvog dijela sezone bilo jasno da će titula najvjerovatnije završiti na Santiago Bernabeuu što se na kraju i desilo.

Najveći rival kraljevskog kluba Barcelona će se do kraja sezone boriti za drugu poziciju i cilj je osigurati plasman u Ligu prvaka.

Katalonci su oduševili sve danas objavom na Twitteru jer su se oglasili odmah nakon što je Real postao prvak Španije, te su svom najvećem rivalu odlučili da čestitaju na tom poduhvatu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Barcelona čestita Real Madridu na osvajanju 35. titule u La Ligi", poručili su iz katalonskog kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardijan
Gospodski za razliku od igraca Reala koji se kao ismijavaju Barceloni.Iako sam neutralan sto se tice ove dvije ekipe sada mi je zao sto im Barcelona u ovoj zadnjoj utakmic na Bernabeu i nije dala 7 - 8 golova sto je i realno mogla.
5 7
Gvardijan
@BillyPiton ja uzivam u fudbalu,postujem sve klubove a vi svi koji mislite da ste navijaci na daljinu,a nikada niste uzivo pogledali utakmicu tog kluba za koji kao navijate,zanosite se i dalje.Za razliku od vas ja sam sve klubove iz LaLige gledao uzivo pune 2 godine.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi