Real Madrid spreman da proda Benzemu ili Higuina

Koji napadač će napustiti Santiago Bernabeu?

Real Madrid spreman da proda Benzemu ili Higuina

Real Madrid će pokušati prodati Karima Benzemu, ili Gonzala Higuaina na ljeto tvrde izvori bliski klubu. 

Navodno je Madriđanima ponestalo strpljenja za napadački duo, pa će se na ljeto probati riješiti jednog od napadača, kako bi se stvorilo mjesto u ekipi za novog centarfora. Spisak Madriđana je kao i uvijek jako dug. 

 

Ekipa Josea Mourinha povezivana je u posljednje vrijeme sa mnoštvom kvalitetnih napadača među kojima se nalaze Sergio Aguero, Radamel Falcao, Edinson Cavani, ali i Gareth Bale. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Higuain se muči sa povredama, dok je Benzema ove sezone postigao samo osam golova u Primeri. Kome će ovo biti zadnja sezona u Madridu ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.