11

Komentari (11)

C.Banks
Hvala Bogu ima normalnih navijača Reala kojima se gadi to osnivanje Superlige
Realist
Jedino se navijaci iz kultnih nogometnih zemalja i zemalja u kojima se na nogomet gleda kao sastavni dio života protive super ligi ali ipak je bitnije sta misli Kinez u Pekingu i Amer u New Yorku kojima se te utakmice prodaju
lav.junior99
Stid me sto sa njima navijam za isti klub
user1618239504
Gledat će debili ,ja kao navijač Reala nikad tu glupost neću gledati. Uništili su fudbal ,kretenčina Perez.
AmarSahin
Mene boli ona stvar za pare, ja samo želim gledati dobre utakmice.
Untouchable
Pa svake godine, svi cekamo da se okonca prva runda u Ligi prvaka da bi se gledale prave utakmice ko u ovom trenutku zavrsnice. Koga interesuje Celtic, Šahtar, Salzburg, Olympiakos,... ?
Śmeker007
Druze, iskreno RED BULL SALZBURG je najbolja ekipa od ovih koje si nabrojao...
Untouchable
@Śmeker007 Slazem se ali ima jos takvih 10 koji jos mogu nabrojati koji redovno nastupaju ali totalno nezanimljivo za gledat, barem meni.
Mahatma.Barbie
Najviše 6 navijača se skupilo u Norveškoj. ****noj Norveškoj. I vi to stavljate-navijači Reala se ne protive Super Ligi.
DylanDog
Štaš ti Skjorpinže...
TheFiend
⛔STOP THE SUPER LEAGUE⛔?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.