Svi igrači su "opkolili" Manzana, ali samo je Bellingham dobio crveni karton, sada je jasno i zašto
FOTO: EPA

Poznato šta je uradio

Svi igrači su "opkolili" Manzana, ali samo je Bellingham dobio crveni karton, sada je jasno i zašto

E. Oštraković

Utakmica između Valencije i Real Madrida imala je nevjerovatan kraj, ali i nakon što je sudija svirao kraj praktično je bilo još mnogo dešavanja na terenu.

Real Madrid uspio je da se vrati iz minusa od dva gola koji je imao od tridesete minute, te su u posljednjih petnaest minuta utakmice krenuli po pobjedu.

Prvo se Real Madrid provukao u 92. minuti kada je nakon asistencije iz VAR sobe poništen penal koji je prethodno bio dosuđen fudbalerima domaće ekipe.

A u 99. minuti viđena je prava drama u kojoj je glavni sudija ove utakmice Jesus Manzano odlučio da bude u glavnoj ulozi.

Naime, on je svirao kraj utakmice u trenutku kada je lopta bila upućena prema Bellinghamu koji je postigao gol, ali koji naravno nije priznat.

Oglasi

Da nisu čuli sudijske zvižduke najbolje pokazuje reakcija nekoliko igrača Valencije koji su bili ljuti jer su primili gol, ali su ubrzo shvatili da su imali sreće.

Igrači Real Madrida krenuli su sa velikim protestima kod sudije, a očito je najgrublje riječi sudiji Manzanu uputio upravo Englez Bellingham.

"To je je**eni gol! Lopta je bila u zraku, koji je ovo ku**c?", urlao je na sudiju Bellingham i tako sebi "sredio" isključenje nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

Manzanu je to bio okidač da reprezentativcu Engleske pokaže direktan crveni karton, ali Real Madrid će se žaliti na ovu odluku glavnog sudije.

Svoje nezadovoljstvo nakon utakmice ispoljio je i Carlo Ancelotti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ovo mi se nikad nije dogodilo. Da je svirao kraj kada je golman Valencije odbio loptu, bilo bi u redu, ali pustio je igru, došli smo u posjed.

Smatram da je prekid utakmice u tom trenutku velika greška, Bellingham je rekao da je to bio je**ni gol, nema govora u uvredama", rekao je Ancelotti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cili život gledan nogomet i bavija san se nogometon dok san bija mlađi ali ovakvu glupost još nisan vidija ode ako ne reagira Javier tebas i ako ovaj sudac ne bude smijenjen onda neznan ovo je najveća sramota španjolskog i svjetskog nogometa u povijesti
0 0
FudbalskiGenije
Čist go.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti