Madrid na nogama - Sudija režirao skandal kakav nikad prije nije viđen u Španiji!

Svirao kraj u trenutku centaršuta

Madrid na nogama - Sudija režirao skandal kakav nikad prije nije viđen u Španiji!

E. Oštraković

Utakmica između Valencije i Real Madrida nije ni završila kako treba, a već su društvene mreže prepune samo jedne riječi, a to je skandal.

Naime, ove dvije ekipe igrale su utakmicu u okviru domaćeg prvenstva, a nakon prvih pola sata Real Madridu nije išlo dobro.

Gubili su nakon pola sata igre sa 2:0, ali su uspjeli da se smire i da krenu da igraju baš onako kako oni znaju.

Rezultiralo je to golom u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena koji im je dao nadu da do kraja utakmice mogu ostvariti pozitivan rezultat na ovom gostovanju.

Petnaestak minuta prije kraja utakmice Vinicius Junior postigao je svoj drugi gol na ovoj utakmici i tako vratio stvari na početak, ali da on ne bude u glavnoj ulozi na ovoj utakmici pobrinuo se glavni sudija.

Oglasi

Naime, sudija je prvo dosudio penal za Valenciju u 92. minuti utakmice, ali je nakon dugog gledanja snimka, te konsultacija sa VAR sobom odlučio da promijeni svoju odluku.

Ipak, to je ništa u odnosu na ono što se dogodilo u 99. minuti utakmice. Real Madrid je bio u napadu, a u trenutku kada je krenuo centaršut sudija je svirao kraj utakmice.

Da stvar bude gora, na snimku se vidi da igrači nisu čuli da je sudija svirao kraj i nastavili su sa borbom u kaznenom prostoru, a Bellingham je postigao gol.

Krenuli su igrači Real Madrida sa slavljem, a onda su shvatili šta im je uradio sudija, te su ga opkolili i krenuli sa prigovorima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sigurno je da će bijesni biti igrači Real Madrida dok budu davali izjave, a ono što svi čekamo jeste i reakcija Ancelottija na sve što se dogodilo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zalicanin
Ovo nema ni u Banja Luci!
6 0
BosanskaSvedska
Ovdje nesto smrdi na Vicu!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi