Real Madrid znatno oslabljen protiv Celte

Celtu propušta i Modrić

Real Madrid znatno oslabljen protiv Celte

Real Madrid će biti znatno oslabljen u nadolazećoj utakmici protiv Celte. 

Naime, "kraljevski klub" će sutra u okviru 28. kola Primere dočekati Celtu Cigo na domaćem terenu, a trener Zinedine Zidane u ovom susretu neće moći računati na usluge Kroosa, Modrića i Benzeme. 

Oni se još uvijek nisu oporavili od povreda i primorani su propustiti duel sa Celtom, koji je, sudeći prema riječima trenera, od velike važnosti za Real.

"Ako su neki igrači bili umorni, to je zato što su dali sve od sebe na terenu. Ne gledam još prema Ligi prvaka, sad me zanima samo utakmica sa Celtom", izjavio je Zinedine Zidane za španske medije i potom dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Igrači su fizički bolje, što ne znači da su dosad bili loši. Prema Jamesu je javnost malo nepoštena, a igrače sam natjerao da više trče. Svakako želimo podršku navijača, treba nam...", istakao je na kraju trener Reala. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi