"Real Madridu je potreban Mbappe, ali teško će ga dovesti"

Tako smatra Fabio Cannavaro

"Real Madridu je potreban Mbappe, ali teško će ga dovesti"

Jedan od onih koji smatraju da bi Kylian Mbappe bio idealno pojačanje za Real Madrid je nekadašnji štoper Kraljevskog tima Fabio Cannavaro.

Penzionisani italijanski fudbaler smatra kako bi Mbappe u Realu mogao pratiti stope Cristiana Ronalda, ali da će ga klub iz Madrida ipak teško dovesti.

"Real Madridu je potreban igrač kao što je Mbappe, mlada zvijezda koja je spremna  pratiti korake Cristiana Ronalda", kazao je današnji trener Guangzhou Evergrandea za AS i dodao:

"Normalno je da ga Real Madrid želi dovesti, ali mora se uzeti u obzir činjenica da vlasnicima PSG-a novac ne treba. Oni su ambiciozni i žele osvojiti Ligu šampiona. Mislim da će Realu biti vrlo teško da ga dovede. Predsjednik PSG-a je osoba koja želi pobijediti, znam ga vrlo dobro i borit će se do kraja da zadrži Mbappea".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mbappe se u proteklom periodu ponovo sve više dovodi u vezu s Realom. Mnogi su saglasni da bi on bio idealan fudbaler za Real, ali da će ga PSG teško pustiti.

Inače, Mbappe je prije nekoliko dana dobio Zlatnu kopačku za najboljeg strijelca Ligue 1 iako je prije prekida prvenstva postigao jednak broj golova (18) kao Ben Yedder. Trenutno se piše kako će mladi Francuz ovu nagradu na kraju podijeliti sa iskusnijim kolegom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi