Real na početku 2017. bez Sergija Ramosa

Ramosa muči povreda

Real na početku 2017. bez Sergija Ramosa

Edmir Škorić

Nogometaši Real Madrida će mečom protiv Seville otvoriti 2017. godinu.

Real će protiv Seville odigrati prvi meč osmine finala Kupa Kralja, a ovaj duel propustit će kapiten Madriđana Sergio Ramos.

Ramos će pauzirati desetak dana, a upitno je hoće li biti spreman do 12. januara, kada Real igra revanš protiv Seville u Kupu.

U subotu će propustiti duel s Granadom, ali svejedno bi ga propustio spomenuti duel zbog žutih kartona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real će dočekati Sevillu u srijedu u 21:15 sati i to će biti prilika Madriđanima da na najbolji način krenu u novu godinu. Naravno, bilo bi lakše Zidane da ima Ramosa na raspolaganju, obzirom da je riječ o izuzetno važnom igraču i, na kraju krajeva, čovjeku koji golovima nerijetko odluči pobjednika iako je stoper.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi