Real nevjerovatnom ponudom mami Felixa i kvari posao Atleticu

Žele talentovanog Portugalca

Real nevjerovatnom ponudom mami Felixa i kvari posao Atleticu

Edmir Škorić

Madridski list Marca tvrdi da je Real Madrid odlučan da dovede talentovanog Portugalca Joaa Felixa.

Felix je velika želja velikih klubova u Evropi, a u trku se uključuje i Real Madrid, koji je spreman da plati Benfici čak 130 miliona eura.

Predsjednik Kraljeva Florentino Perez spreman je da plati 80 miliona eura odmah i 50 milion eura naknadno, uz bonuse i eventualno osvajanje lige.

Ta cifra premašila je čak i klauzulu u ugovoru igrača (120), ali i dalje nema naznaka da će lisabonski klub udovoljiti Madriđanima.

Navono je Felix dao prednost Atletico Madridu, dok se ranije najviše za igrača interesovao Manchester City.

Felix je prošle sezone zabio 15 golova i upisao devet asistencija u portugalskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tokom završnog turnira Lige nacija debitovao je za A reprezentaciju Portugala, nakon što je prošao sve omladinske selekcije te zemlje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi