Real očajnički želi prodati Balea, ali ponuda nema

Špekulacije o odlasku Velšanina sa Bernabeua se nastavljaju

Real očajnički želi prodati Balea, ali ponuda nema

Real Madrid očajnički želi prodati Garetha Balea ovog ljeta, ali još uvijek nije dobio niti jednu pravu ponudu za Velšanina koji nastavlja biti marginaliziran od strane trenera Zidanea - piše Marca.

Kraljevi će u preostalih 11 mečeva La Lige staviti Balea "u izlog" u nadi da će on podsjetiti na dane stare slave i privući interes klubova koji mogu priuštiti njegov transfer.

Ovakve tvrdnje Marce stižu nedugo nakon pojave špekulacija da će Newcastle, nakon što zvanično bude pruzet od strane bogatih Saudijaca, učiniti Balea svojim prioritetom na narednom prelaznom roku.

Međutim, iako i Marcin posljednji članak obrađuje temu Newcastleovog interesa za Balea, pomenuti list ističe da konkretnih ponuda za Velšanina još nema.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale je i u januaru ostao u Madridu iako se tokom zime intenzivno povezivao sa mogućim povratkom u Tottenham. Podsjetimo, prošlog ljeta je navodno propao već dogovoreni transfer Garetha Balea u Kinu.

30-godišnji Bale je ove sezone tek 14 puta nastupio u La Ligi i postigao samo dva gola. Uspio je upisati i dvije asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi