Real odredio cijenu: Bale u januaru ponovo u Engleskoj?

Perez jasno otkrio koliko želi para za Velšanina

Real odredio cijenu: Bale u januaru ponovo u Engleskoj?

Endin Čaušević, foto: EPA

Velški reprezentativac Gareth Bale prema svemu sudeći već u januaru mogao bi napustiti Real Madrid i vratiti se u Englesku.

Bale je stigao kao veliko pojačanje u kraljevski klub na ljeto 2013. godine za skoro 100 miliona eura, ali nije baš uspio da pokaže koliko može. Velšanin muku muči sa učestalim povredama i Zinedine Zidane sve manje računa na njegove usluge.

Zbog toga Florentino Perez ozbiljno razmišlja da Balea proda već početkom naredne godine. Interes za ovog igrača pokazali su Manchester Uniteda, ali i njegov bivši klub Tottenham.

Predsjednik Real Madrida poručio je da Bale može napustiti Kraljeve, ali samo u slučaju da neko za njega plati 90 miliona eura. Ukoliko United i Tottenham budu spremni da plate ovaj iznos prema svemu sudeći Balea ćemo već od januara ponovo gledati u engleskom Premiershipu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti