Real ponovo pravi tim snova
Foto: EPA

Nude ogroman novac za Allija

Real ponovo pravi tim snova

Midhat Šljivak

Madridski Real zbog kazne ne može dovoditi pojačanja u zimskom prelaznom roku, ali su za ljeto navodno spremili nekoliko velikih transfera.

Španski mediji objavili su informaciju kako će od ljeta član Kraljeva postati fantastični napadač Juventusa Paulo Dybala, no čini se kako to nije sve što nam sprema tim iz Madrida.

Engleski Daily Mirror tvrdi kako su Los Blancosi ozbiljno zainteresovani i za dovođenje zvijezde Tottenhama Delea Allija.

Ovaj mladi fudbaler igra tek drugu sezonu na vrhunskom nivou. Protekle sezone je eksplodirao u dresu Spursa, fantastično igra i ove, pa je očekivano privukao veliku pažnju na sebe.

Čelnici Reala ga vide kao idealnog za svoj tim. Navodno su spremili ogromnu ponudu kako bi ga doveli na Santiago Bernabeu u ljetnom prelaznom roku, pa bi Kraljevi mogli u narednoj sezoni imati nekoliko fantastičnih mladih igrača.

Također, s dolaskom u Real se povezuje i golman Chelseaja Thibaut Courtois i čini se kako ćemo svjedočiti stvaranju još jednog tima snova u Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Alli je ove sezone odigrao ukupno 24 utakmice za Tottenham, te je postigao osam pogodaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi