Real ponovo razočarao, Modrić jasno govorio o krivcima
Novi poraz Realu donio peto mjesto

Dao podršku treneru Solariju

Real ponovo razočarao, Modrić jasno govorio o krivcima

S. Mlaćo

Real Madrid je sinoć svojim navijačima priredio novi šok. Naime, Madriđani su pred oko 53.000 navijača poraženi od Real Sociedada na svom Bernabeu 2:0.

Real je djelovao bezidejno i jasno je da odavno mnoge stvari u timu Santiga Solarija nikako ne štimaju. Nogometaši Reala na kraju meča su nagrađeni zvižducima, a bilo je i mahanja bijelim maramicama.

Na meti se svakako našao i najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić koji se uklopio u očajnu partiju svog tima.

"Nije ovo nedostatak sreće. Stvaramo prilike, ali lopta neće u gol. Postoji više razloga koji mogu objasniti zašto nam ne ide", kazao je hrvatski vezista.

Mnogi navijači Reala, ali i španska javnost smatraju da su dani Santiaga Solarija u Realu odabrani.

Modrić u stilu pravog sportiste ipak vjeruje u svog trenera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"On radi odličan posao. Ne može on davati golove za nas. Ima povjerenje u nas, mi se moramo popraviti i djelovati homogenije na terenu. Treba ovo sve izdržati i popraviti stvari", jasan je bio Modrić.

Real se nakon 18 kola nalazi na petom mjetu sa 30 osvojenih boova, čak deset manje od lidera Barcelone, te pet od Atletico Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
Barcelona se rijesila Xavia i Inieste u njegovim godinama besplatno, a real odlucio da gradi igru oko modrica... prva dvojca su izsmislila nogomet za Modrica i obojca sada da ponovo pocnu igrati bi bili bolji od njeg...
57 1
Chupy
On je najbolji na svijetu za dodati prvom igracu do sebe.
55 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi