Real prihvatio ponudu Arsenala za Benzemu?

Francuski napadač stiže u Arsenal?

Real prihvatio ponudu Arsenala za Benzemu?

Midhat Šljivak

Real Madrid prihvatio je ponudu Arsenala za francuskog napadača Karima Benzemu.

Ovu vijest je objavio fudbalski analitičar Rodney Marsh, koji je u jednoj radijskoj emisiji istakao kako je ponuda za Benzemu prihvaćena.

Već dugo se Benzema spominje kao potencijalno pojačanje Arsenala. Topnici su za 27-godišnjeg Francuza spremni izdvojiti oko 40 miliona eura, te bi Benzema uskoro mogao pojačati redove tima s Emiratesa.

Iako je navodno dogovor između Kraljeva i Topnika postignut, Benzema bi još trebao da dogovori vlastite uslove, što ne bi trebalo predstavljati nikakav problem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Benzema je prethodnih šest godina nosio dres kraljevskog kluba. Stigao je iz Lyona 2009. godine, a postigao je 133 pogotka u 281 utakmici.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.