Real razbio Celtu na Santiago Bernabeu

LaLiga, 37. kolo:

Real razbio Celtu na Santiago Bernabeu

Fudbaleri Real Madrida bez većih problema došli su do pobjede protiv Celte u okviru 37. kola LaLige.

Kraljevski klub je na Santiago Bernabeu goste iz Viga ispratio sa šest pogodaka u mreži (6:0), a već na poluvremenu je bilo jasno da će se igrači Celte loše provesti u Madridu.

Za vodstvo Reala je nakon 13. minuta igre pogodio Bale, isti igrač je u 30. minuti uspio udvostručiti prednost, da bi potom nedugo nakon toga na 3:0 povisio Isco za sigurnih 3:0 na poluvremenu.

I u nastavku utakmice Real je dominirao i stvarao šanse pred golom gostiju, a novi gol pao je u 52. minuti, kada je Hakimi iskoristio asistenciju Benzeme i pospremio loptu u mrežu za 4:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U 74. minuti Real je uspio dodatno povisiti prednost preko Gomeza koji je nespretno zatresao sopstveno mrežu, da bi devet minuta prije kraja, ispostavit će se, konačnih 6:0 postavio Kroos.

Real će u posljednjem kolu igrati u gostima kod Villarreala, dok će Celta igrati protiv Levantea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti