Real razbio Inter, majstorija Jamesa

Sjajan igra Reala

Real razbio Inter, majstorija Jamesa

M. Šljivak

Fudbaleri madridskog Reala savladali su u prijateljskom meču Inter s 3:0.

Jako dobar meč su pružila ova dva tima, a na kraju su Kraljevi upisali siguran trijumf.

Inter je nešto bolje otvorio meč. Imali su nekoliko pokušaja na otvaranju, ali je sredinom prvog dijela Real preuzeo terensku inicijativu. 

Redale su se šanse pred golom Samira Handanovića, a u 29. minuti je Real stigao i do vodstva. Jese se dobro snašao u  kaznenom prostoru, te je pogodio za prednost od 1:0.

Do kraja prvog dijela još nekoliko šansi, ali se rezultat nije mijenjao, pa se na odmor otišlo vodstvom kraljevskog kluba od 1:0.

Nastavak donosi također dosta dobar meč. Pitanje pobjednika riješeno je u 56. minuti kada Raphael Varane pogađa za povećanje prednosti na 2:0.

Imao je Real još nekoliko šansi, da bi u 88. minuti tačku na ovaj meč stavio James Rodriguez. Prekrasno je pogodio iz slobodnog udarca za konačan rezultat susreta od 3:0.

Prijateljski meč:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inter - Real Madrid 0:3 (Jese 29', Varane 56', James 88')


Jese Rodriguez GOAL ► Inter vs Real Madrid 0-1 by footballgoalslive
Raphael Varane Goal - Real Madrid vs Inter 2-0... by livegoalshd
Super Goal J.Rodriguez Real Madrid 3-0 Inter by footballgoalslive

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.