Real se izjasnio o "slučaju Modrić"

Ništa od transfera?

Real se izjasnio o "slučaju Modrić"

Edmir Škorić

Iz Real Madida su se oglasili nakon brojnih špekulacija o mogućem prelasku Luke Modrića iz Real Madrida u Inter.

Pojavile su se glasine da bi Modrić želio da ode u Inter zbog novog izazova i da će pričati s Florentinom Perezom na tu temu, a da njegov transfer u Milano završavaju Banjalučanin Vlado Lemić i Predrag Mijatović.

Corriere dello SPort je objavio u srijedu kako je Modrićeva supruga Vanja ponudila Interu 32-godišnjeg igrača, mada AS tvrdi da se sve to smisleno radi kako bi Kraljevi hrvatskom reprezentativcu povećali primanja.

Real Madrid je na kraju izažao u javnost s informacijama da ne planira prodati Modrića, te da su takve glasine gluposti, kao i da sam igrač nema namjeru da napusti klub u kojem je osvojio tri vezana naslova Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Modrić je za Real u 257 utakmica postigao 13 golova uz 40 asistencija, a ulaskom u finale Svjetskog prvenstva s Hrvatskom još više je postao bitan faktor u timu Reala i tek sada Madriđani ne žele da ga izgube.

Gareth Bale je trenutno najplaćeniji igrač Reala, a Modrić bi mogao dobiti primanja ravna onima Sergija Ramosa i postao bi jedan od trojice najbolje plaćenih igrača kraljevskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi