Real spremio bogatstvo za Cityjevog napadača

Aguero na meti Kraljeva

Real spremio bogatstvo za Cityjevog napadača

Edmir Škorić

Prema pisanju uglednih evropskih medija, Real Madrid sprema ponudu za Sergija Aguera.

Sjajni argentinski napadač prvi je čovjek Manchester Cityja i najbolji strijelac, a za njegove usluge već neko vrijeme zanima se Real.

Kraljevi sada spremaju ponudu za 26-godišnjeg golgetera i već na ljeto se očekuju konkretniji potezi, pa možda i veliki transfer.

Real je spreman da otkupi Aguerov ugovor za 70 miliona funti. Aguero je u City stigao za 35 miliona iz Atletica prije četiri godine. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dakle, City ima priliku da zaradi veliki novac njegovom prodajom, ali upitno je da li su bogati Cityjevi vlasnici uopće spremni da prodaju igrača koji je ove sezone postigao 23 gola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.