Real spremio još jedno iznenađenje za ljetni prelazni rok
Sjajni veznjak igra fantastičnu sezonu. Na kraju će mu ona donijeti i ogroman transfer u redove velikana (Foto: EPA)

Stiže i Ndombele

Real spremio još jedno iznenađenje za ljetni prelazni rok

M. Šljivak

Real Madrid će tokom ljeta biti veoma aktivan na tržištu.

Kraljevi su najavili velike promjene unutar tima, a trener Zinedine Zidane je dobio čak 500 miliona eura kako bi stvorio nove Galaktikose.

Sa Realom se tako povezuju velika imena evropskog fudbala. Eden Hazard je navodno već novi igrač kluba, a pregovara se i sa Paulom Pogbom.

U sjeni ovih transfera Zidane radi i na dodatnim pojačanjima, a španski mediji tvrde da bi novi igrač madridskog tima mogao postati i francuski fudbaler Tanguy Ndombele.

Ovaj sjajni 22-godišnjak je oduševio sve igrama u dresu Lyona. Privukao je veliku pažnju na sebe, pa su se za njegov potpis zainteresovali mnogi velikani.

Tako se Ndombele povezivao sa oba tima iz Manchestera, torinskim Juventusom, ali je navodno Real pobijedio u trci za ovog fudbalera.

Francuski mediji tvrde da je kraljevski klub na korak od potpisa ugovora sa ovim fudbalerom. Pregovori su u završnoj fazi i Ndombele bi od naredne sezone mogao zaigrati na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Lyon će za usluge ovog fudbalera inkasirati poprilično ozbiljnu cifru. Radi se o 70 miliona eura, što je bila minimalna cijena na koju je ovaj tim pristao prodati svog veznjaka.

Ndombele je ove sezone nastupio u 44 utakmice za Lyon, a ima učinak od dva gola i sedam asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi