Trener najavio dolazak Neymara i Hazarda: "Ovdje se ispunjavaju snovi"

Sjajan tandem u najavi

Trener najavio dolazak Neymara i Hazarda: "Ovdje se ispunjavaju snovi"

Admin Čaušević

Neymar Junior i Eden Hazard su godinama među najboljim fudbalerima svijeta. Do sada su igrali jedan protiv drugog, a od ljeta to bi se moglo promijeniti.

Hazard će gotovo pa sigurno napustiti Chelsea, dok je i Neymarov ostanak u PSG-u upitan. Obojicu fudbalera bi u svojim redovima rado vidio Real Madrid.

Zinedine Zidnane je čak najavio mogući dolazak ovog dvojica kazavši kako je Real klub u kojem se ispunjavaju snovi.

"Neymar sanja da igra sa Hazardom? Real je klub u kojem se ispunjavaju snovi. Radi se o važnom klubu i mnogi žele ovdje igrati jednog dana. Vidjet ćemo šta će se desiti. Svi igrači su kompatibilni...", rekao je francuski stručnjak.

Zidaneovoj izjavi je prethodila želja Neymara a koji je kazao kako bi volio igrati zajedno sa Hazardom.

"Volio bih igrati s Hazardom, njegov stil igre je sličan mom. Mislim da bi mogli pokušati. Zajedno bi pravili haos", rekao je sjajni Brazilac.

Real Madrid je navodno već završio posao oko dolaska Belgijanca, dok s Neymarom to nije slučaj.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Brazilski superstar je dugogodišnja želja Florentina Pereza, ali za sada se sve završava na pokušajima.

Perez na stadionu Santiago Bernabeu želi napraviti novu generaciju "galaktikosa", a Hazard i Neymar su sigurno pravi izbor za to.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi