Real želi Kanea, Tottenham odredio astronomsku cijenu

Ko voli - nek' izvoli

Real želi Kanea, Tottenham odredio astronomsku cijenu

Edmir Škorić

Real Madrid je zainteresovan za Harryja Kanea i uradit će sve da ga kupi.

Real je prije nekoliko godina srušio klupski rekord pa je doveo Garetha Balea iz Tottenhama, a Kraljevi ponovo žele da naprave veliki transfer u saradnji sa Pijetlovima, pošto žele da kupe Kanea.

Za prvog strijelac Premier lige zanima se i Manchester United, čiji menadžer Jose Mourinho smatra da bi u tandemu s Romeluom Lukakom Kane bio još opasniji.

Međutim, Kane je trenutno bliže Real Madridu, a predsjednik Tottenhama Daniel Levy saopštio je i cijenu za svog golgetera. Ukoliko Real uistinu želi Kanea, morat će da plati 300 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kane, koji je postigao 18 golova na 20 mečeva Premier lige, nadmašio bi tako i Neymara, te postao najskuplji igrač svijeta. Uostalom, prvi čovjek Reala Florentino Perez bi svakako sada želio da se donekle revanšira Barceloni, koja je sinoć objavila da je za 160 miliona eura dogovoren transfer Philippea Coutinha iz Liverpoola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi