Realov mađioničar "pomutio razum" protivnicima nevjerovatnim potezom

Lucas Vazquez izveo trik kakav se rijetko viđa

Realov mađioničar "pomutio razum" protivnicima nevjerovatnim potezom

Reprezentacije Španije i Švicarske su sinoć odigrale prijateljski susret u okviru priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Duel na El Madrigalu je na kraju završen remijem, rezultatom 1:1, ali je potez fudbalera Crvene furije Lucasa Vazqueza iz finiša utakmice u isto vrijeme i oduševio i zbunio sve one koji su gledali ovaj susret.

Naime, ovaj krilni fudbaler Real Madrida je fantastičnim potezom dodao loptu do Rodriga koji, ipak, nije uspio ovu akciju krunisati golom.

Vazquezov "mađioničarski trik" je apsolutno zbnio defanzivce Švicarske, ali na njihovu sreću Rodrigo nije uspio savladati golmana gostujuće selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi