Realov trojac postavio nevjerovatan zahtjev Zidaneu
Foto: EPA

Pobuna u Realu

Realov trojac postavio nevjerovatan zahtjev Zidaneu

Španski mediji donijeli su danas informaciju da je u svlačionici Real Madrida došlo do pobune. 

Naime, u taboru kraljevskog kluba ne vlada baš najbolja atmosfera i došlo je do određenih trzavica uoči derbija u kojem su Real i Atletico odigrali 1:1. 

Don Balon piše kako su uoči derbija Luka Modrić, Gareth Bale i Toni Kroos zatražili od trenera da u sastav ne uvrsti Cristiana Ronalda. Trojac smatra kako portugalski fudbaler nije na zadovoljavajućem nivou. ali unatoč tome, Zinedine Zidane ih nije poslušao.

Partije koje Ronaldo pruža u posljednje vrijeme su daleko od njegovih najboljih izdanja, a utakmicu za pamćenje nije odigrao ni protiv Atletica. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Spomenute trzavice bi se mogle odraziti na rezultatima Reala. Kraljevi ulaze u najvažniji dio sezone i slijede im utakmice sa Bayernom, ali i Barcelonom u okviru El Clasica. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi